Dit doet Máxima stiekem op haar social media accounts

Koningin Máxima
Door: Ditjes en Datjes
07-05-2021

Bijna iedereen kent het officiële Instagram-account van Het Koninklijkhuis wel. Maar koningin Máxima en haar dochters liken, reageren en kijken stiekem Stories met hun geheime Instagram-accounts. Heel geheim, want de gebruikersnamen zijn onbekend bij het grote publiek. Marc van der Linden kan toch een tipje van de sluier oplichten wat betreft Máxima’s account…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens royalty-deskundige Marc van der Linden zit Koningin Máxima gewoon stiekem op Instagram en TikTok. Dit schrijft hij in zijn nieuwe boek Máxima 50 jaar. ,,Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden.” vertelt hij aan RTL Boulevard.

‘Naam van een vogel’

De gebruikersnaam van Máxima is onbekend, maar Marc geeft een hint: ,,Ze heeft de naam van een vogel gekozen die heel hoog boven een bepaald gebied hangt, maar ontzettend goede ogen heeft en zelfs een muisje kan zien lopen.” aldus van der Linden.

Grappig

,,Ze hangt als een moeder boven haar dochters om meteen in te grijpen als het verkeerd gaat.” vertelt Marc. Hij vindt het vooral grappig omdat hij de overeenkomsten tussen de vogel en de koningin wel ziet.

Naast Instagram is Máxima ook te vinden op Pinterest, waar zij voornamelijk interieur-inspiratie vandaan haalt. Dit onthult Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur bij LINDA.nl.

Amalia

Ook ontdekt zij Amalia’s pittige profielomschrijving op Instagram: ‘Sassy, classy, with a touch of badassy’. Knevel vindt het ,,geweldig!” ,,Ze is gewoon een lekkere zestienjarige puber. Moet ze ook zijn, want later krijg ze al genoeg gedoe aan haar hoofd.”

Meer DenD