Dit eist Meghan om terug te keren naar VK

Eisenpakket van Meghan Markle om terug te keren naar Engeland
Door: Charlotte Wijnen
15-09-2021

Meghan keert na achttien maanden terug naar het Verenigd Koninkrijk en zou samen met Harry een ontmoeting met de koningin hebben aangevraagd. Maar Meghan heeft wel strenge voorwaarden…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gefronste wenkbrauwen

Het is achttien maanden geleden dat Meghan afscheid nam van het Verenigd Koninkrijk en ze heeft duidelijk gemaakt geen haast te hebben om terug te keren. De berichten van vorige week, dat Harry en Meghan een ontmoeting met de koningin zouden hebben aangevraagd, zorgden dan ook bij velen voor gefronste wenkbrauwen.

,,De terugkeer van Meghan hangt allemaal af van het feit dat ze bepaalde garanties krijgt”, zegt een insider die dicht bij het paar staat in Heat Magazine. ,,Het liefst zou ze eind september of oktober terugkomen, zeker als de plannen voor een publiek eerbetoon aan prinses Diana doorgaan.”

Vijf-sterren accomodaties

Maar Meghan heeft wel strenge voorwaarden. ,,Ze wil bewakers aan de zijde van haar en haar familie, vijf-sterren accomodaties en de zekerheid dat ze volledige controle heeft over alle persconferenties, evenals haar tijdschema terwijl ze hier is. Ook wil ze dat Harry altijd aan haar zijde staat”, zo onthult de insider.

Volgens de bron beseft Meghan dat dit belangrijk is en doet ze het enkel voor Harry en de kinderen. ,,Maar na alles wat ze heeft meegemaakt in het VK, is er een grote terughoudendheid.”

Meer DenD