Dit is de knapste vrouw van Nederland!

Sylvana IJsselmuiden
Door: DitjesenDatjes
28-05-2020

Zoals ieder jaar koos FHM ook dit jaar een vrouw die wordt gekroond tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. Vorig jaar won voormalig miss Jessie Jazz Vuijk, maar dit jaar moet zij haar plek afstaan aan presentatrice Sylvana IJsselmuiden (25)

‘Waarom ik?’

Sylvana is vooral bekend als presentatrice van de F1 SHow van de website Autobahn. Daarnaast was ze regelmatig te zien in filmpjes op Dumpert. ,,Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel”, reageert de vrouw op de ‘overwinning’. ,,Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel een antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben geworden. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

Andere winnaressen

Op de tweede plek is dit jaar topmodel Romee Strijd beland en als derde volgt Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij heeft meerdere malen op nummer één gestaan en heeft een speciale prijs van FHM gekregen: All Time Favorite-Award. Jessie Jazz, de winnaar van vorig jaar, eindigde op plek acht.
Andere vrouwen die nog in de prijzen vielen waren Joy Beune (mooiste sportvrouw), Yasmin Karssing (mooiste realityster) en Nathalie Dekker (mooiste realityster). 

Meer DenD