Dit is de reden dat Kjeld en Jill uit elkaar zijn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In dezelfde week dat Kjeld Nuis werd verkozen tot Sportman van het Jaar, werd ook bekend dat zijn vijfjarige relatie met Jill de Robles op de klippen is gelopen. Dat verbaasde vriend en vijand, want Kjeld en Jill leken samen met zoontje Jax (2) het perfecte gezin te vormen.

Trainen

De oorzaak van de breuk ligt aan het succes van Kjeld. Dat vertelt een bron aan weekblad Privé. ,,Ze zeggen wel eens dat succes twee kanten heeft. In het geval van Jill en Kjeld is dat zeker het geval. Het ging niet meer, met als resultaat dat ze uit elkaar gaan.” Hoewel het beroemde koppel dat nooit in de media heeft uitgesproken, ging het volgens de bron bergafwaarts met de relatie nadat Kjeld twee gouden plakken op de afgelopen Olympische Spelen won. Hij trainde veel en hard om zijn topniveau te behouden, en werd een bekende Nederlander. Daardoor was hij steeds meer van huis.

De schaatser betreurt dat het nieuws van hun break-up zo snel naar buiten is gekomen. Toen op het Sportgala werd gevraagd waarom Jill niet aan zijn zijde stond, zei hij nog dat ze geen oppas hadden kunnen vinden voor Jax. Helaas is het nieuws toch uitgelekt. ,,Het is allemaal nog zo pril. Liever had ik het nog even stil willen houden. Maar het nieuws ligt al op straat. En ja, het klopt, we zijn helaas uit elkaar. Voorlopig woon ik in een hotel.”

 

Tags

BN'ERBREAK-UPDRUKJAXJILL DE ROBLESKJELD NUISREDENRELATIESCHAATSENUIT ELKAARZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck