Dit is de reden van scheiding Dirk Kuyt en Gertrude

Door: Lies Jansen
06-06-2020

Eerder schreven we over de geruchten die rondgingen omtrent Dirk Kuyt en zijn vrouw Gertrude. Vandaag heeft hij in een interview met de Telegraaf dit gerucht bevestigd. Na een relatie van 22 jaar zetten de oud-profvoetballer en zijn vrouw een punt achter het huwelijk. Ook zal hij zijn plan als hoofdtrainer van Feyenoord aan de slag te gaan even wegzetten. ,,Het is een heftige periode”, legt hij uit. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik zit in een heel heftige periode’

In het artikel vertelt de oud-voetballer dat de periode na professioneel voetballen het één en ander heeft veranderd en hij zichzelf is verloren. ,,Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust’’, legt de oud-voetballer uit. ,,En dan kom je er op zeker moment achter dat je jezelf verliest. Ik zit in een heel heftige periode.’’

Geen hoofdtrainer van Feyenoord?!

Of er precies één oorzaak achter de breuk zit, is niet duidelijk. De oud-voetballer geeft aan dat het vuur is gedoofd. Voor nu zet Kuyt zijn plannen om coach te worden van Feyenoord-elftal onder 21 jaar en plannen als hoofdtrainer bij Feyenoord even weg. ,,Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.’’

Meer DenD