Dit is waarom Harry en Meghan een hekel hebben aan Halloween

Harry en Meghan hebben hekel aan Halloween
Door: Charlotte Wijnen
26-10-2021

Harry en Meghan vieren aankomend weekend samen met hun twee kinderen Archie en Lilibet Halloween. Maar eigenlijk hebben ze een grote hekel aan de feestdag. En dat komt door iets wat er jaren geleden is gebeurd…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geheime dates

Een verwoestend telefoontje zorgde ervoor dat het leven van Harry en Meghan voor altijd veranderde. Het gebeurde jaren geleden, in 2016, toen de twee al een paar maanden in het geheim aan het daten waren. De dates vonden plaats in privérestaurants of bij elkaar thuis waar ze wisten dat ze veilig waren voor alle nieuwsgierige blikken.

Maar naarmate hun relatie sterker werd, begonnen ze meer naar buiten te gaan en kwamen ze erachter dat in Meghan’s woonplaats Toronto er niet veel belangstelling voor leek te zijn. Op Halloween besloten ze dan ook de stoute schoenen aan te trekken en naar een groot verkleedfeest te gaan.

Verwoestend telefoontje

Maar die avond werd compleet verpest nadat Harry een onverwacht telefoontje kreeg, zo schrijft Mirror. Een krant had hun relatie ontdekt en zou de volgende dag het verhaal online zetten. Het geheim werd bekendgemaakt en Harry en Meghan konden vaarwel zeggen tegen hun privé afspraakjes.

Jaren later is het stel getrouwd en heeft twee kinderen. Harry en Meghan willen Halloween dan ook niet laten verpesten door iets wat jaren geleden gebeurd is en besluiten de feestdag alsnog aankomend weekend samen te vieren.

Meer DenD