Dit is waarom Nielson de mol is

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Merel, Niels, Sarah en Sinan zijn de enige spelers die nog over zijn in Wie is de Mol. Drie van hen strijden om de winst, terwijl de andere de opdrachten probeert te saboteren om zo min mogelijk geld te verdienen. Duizenden mensen kijken iedere zaterdagavond en zij zijn het er niet over eens wie De Mol is. 28% zit op Niels, 27 procent op Sarah, 23% op Sinan en 22% van de kijkers denkt dat Merel de saboteur.

Bordjes

Niels is dus net de meest verdachte kandidaat. Tijdens de opdrachten heeft hij meerdere malen opmerkelijke dingen gezegd en gedaan en een aantal oplettende kijkers weten daardoor zeker dat de zanger de mol is.

De duidelijkste aanwijzing is misschien wel de opdracht van twee weken geleden. Toen moesten de kandidaten na een kabelbaan rood en groene bordjes in de juiste volgorde hangen. Iemand heeft ontdekt dat als je van alle rode schermen een punt maakt en alle groene borden een streep zijn, dat er dan ‘Een man’ staat! Dat betekent dat alleen Sinan of Niels De Mol kan zijn.

Letters

Dan is er nog zijn naam, die op wel een hele opmerkelijke manier te zien is. Alle kandidaten moeten aan het einde van de test de vraag ‘Wie is de Mol?’ beantwoorden. Tijdens de eerste uitzending verschenen de tien namen van de kandidaten op het computerscherm. In de linkerrij stonden: Evelien, Evi, Jamie, Merel, Niels. Als je de laatste letter van alle namen onder elkaar zet, staat er NIELS! Daarnaast staat er op de website van het programma een biografietje met vragen. Als je de beginletter neemt van de antwoorden van de eerste drie vragen, staat er MOL!

https://www.instagram.com/p/BskYGylHTfb/?utm_source=ig_embed

 

Tags

DE MOLEVELIENJAMIEMERELNIELSNIELSONSARAHWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck