DIT is waarom prins Constantijn en Claus-Casimir uit club werden gezet

Hierom werden prins en zoon uit club gezet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Claus-Casimir heeft bevestigd dat hij afgelopen weekend samen met zijn vader prins Constantijn uit de Amsterdamse club Escape is gezet. In gesprek met juicekanaal Realityfbi legt Claus uit wat er precies is gebeurd…

Prins Constantijn en zijn zoon Claus-Casimir werden afgelopen weekend feestend gespot in club Escape waar Sunnery James en Ryan Marciano optraden. Maar volgens verschillende bezoekers konden vader en zoon niet lang van het feest genieten, want ze werden al snel de club uitgezet.

‘Naar buiten gebracht’

,,Hij is echt naar buiten gebracht”, vertelde één van de aanwezigen in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,Ik zag vijf minuten later de security weer teruglopen naar hun plaats. Heb hem niet meer gezien maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer binnen is geweest. Het leek er echt op alsof hij eruit gezet werd, maar niet op een zachte manier.”

Waarom de twee uit de club werden gezet was niet duidelijk, waardoor velen gingen speculeren over wat er die avond zich heeft afgespeeld. Claus heeft daarom besloten duidelijkheid te scheppen.

Claus geeft uitleg

In gesprek met Realityfbi laat hij weten dat hij en zijn vader inderdaad de club uit zijn gezet, maar dat er niets aan de hand was. ,,Velen hebben allerlei veronderstellingen over wat er was gebeurd. Wij waren bij een feest naast de escape. DJ Sunnery James trad daar op”, legt Claus uit.

Omdat zijn vader Sunnery kent, besloten de twee langs te gaan. ,,Helaas hadden wij nog geen bandjes om van de Escape dus de bewakingsmedewerkers hebben ons gevraagd om de club te verlaten. Dit is helemaal begrijpelijk, aangezien zij hun baan deden. Ik wil de medewerkers van Escape alsnog bedanken voor een super avond.”

Tags

CLAUS-CASIMIRPRINS CONSTANTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck