Dit postte de ‘kelderjongen’ op sociale media

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een vader en zes kinderen hebben negen jaar lang ondergedoken gezeten in een kelder in Drenthe. Een aantal van hen zouden niet eens weten dat er andere mensen bestaan. Toch zat de oudste zoon, de 25-jarige Jan, op Facebook en LinkedIn. Daar postte hij recent foto’s van het dorpje Ruinerwold, waar ze ondergedoken zaten.

Foto’s

Op de laatste foto die is geplaatst staan blauwe lucht met een paar takken van bomen. Andere foto’s die hij onlangs postte zijn ’s avonds of ’s nachts gemaakt, van onder andere een gereformeerde kerk en het plaatsnaambord van Ruinerwold. Ook heeft hij een aantal foto’s van zichzelf op Facebook gezet.

Naast Facebook hield Jan ook zijn LinkedIn-pagina bij. Daarop heeft hij informatie geschreven over zijn leven en zijn doelen. Zo schrijft hij dat hij vijftien jaar geleden zijn moeder is verloren: ,, in 2004 overleed Ma en iedere dag zorgen wij nu met plezier voor Pa. En nu, waar sta ik nu? Klaar voor mijn doel!” Jan schrijft dat zijn doel is om iedereen de kans te geven om creatief te groeien.

Baan

Op beide social media-kanalen staat informatie over zijn werkverleden en huidige baan. Hij schrijft dat hij werkt bij Creconat. Dat bedrijf blijkt onderdeel te zijn van het houtbedrijf Native Creative Economy; het bedrijf van de 58-jarige Josef B. B. huurde de boerderij waaronder de kelder zich bevindt en is opgepakt door de politie omdat hij niet mee wilde werken naar het onderzoek.

 

 

Tags

DRENTEFACEBOOKJANSOCIALE MEDIAVADERZONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck