DIT staat er in de sterren voor Monique en André

DIT staat er in de sterren voor Monique en André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het is een understatement om te zeggen dat 2021 een pittig jaar is geweest voor zanger André Hazes. Meerdere relaties liepen op de klippen en hij moest zijn rust pakken vanwege een burn-out. Toch blijft Monique onderdeel van de geruchtenmolen. De paragnosten beantwoorden de vraag: Moet Monique Westenberg André Hazes terugnemen?

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg liep afgelopen jaar op de klippen. Hij vond steun bij goede vriendin en latere ex Sarah van Soelen. Ook het nieuwe jaar hoeft Hazes niet alleen in te luiden, ondanks dat zijn vorige relatie nog geen twee maanden uit is. Hij zit samen met zijn liefde Anne Rose Zonneveld in Marbella.

Geruchtenmolen

Toch blijft Monique Westenberg een factor in de geruchtenmolen rondom André Hazes. Komen ze ooit weer bij elkaar? Paragnost Mario Berndsen sprak zich in de Story uit over het tweetal: ,,Monique voelt voor hem als een veilige basis. Zij wil hem heel graag terug. Ze houdt nog altijd van hem. Maar als zij tegenover mij zou zitten met de vraag wat ze zou moeten doen, zou ik zeggen dat ze André niet moet terugnemen.” Berndsen denkt dat zij hem nooit voor zichzelf zal hebben. Toch verwacht paragnost Sonja Dover dat de knipperlichtrelatie tussen Westenberg en Hazes zal blijven, zo vertelt ze tegen RTL Boulevard en volgens Shownieuws zijn Westenberg, Hazes en hun vierjarige zoontje samen gespot. Hoe het ook zij. De vakantie in Marbella heeft Hazes hard nodig, want op dit moment heeft hij last van een burn-out.

Opruimfase

Volgens paragnost Thomas Woolthuis is Hazes nu vooral op zoek naar balans. Hij zegt eveneens tegen Story dat Hazes op dit moment in een opruimfase zit en alle ballast moet loslaten.Wel verwacht Woolthuis dat Hazes volgend jaar op het podium staat. Berndsen verwacht dat Hazes tot mei thuiszit en in een speelfilm gaat spelen. Voorlopig staat er voor de zanger André Hazes nog niks gepland. Hij heeft zijn hele agenda in 2022 schoongeveegd.

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSE ZONNEVELDLIEFDELIEFDESLEVENMARBELLAMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck