DIT verdienen Sex & The City actrices per aflevering

Sex & The City
Door: Eva Steins
12-01-2021

Fans van het razend populaire 90’s programma Sex and the City hebben goed nieuws gekregen: er komt een vervolg aan. Weliswaar onder een andere naam, maar met (bijna) alle oude bekende gezichten. Wat verdienen deze dames eigenlijk per aflevering?

Gisteren werd het goede nieuws bekendgemaakt: SATC krijgt een vervolg met de naam: ‘And Just Like That…’. In het nieuwe avontuur zien we Sarah Jessica Parker (55), Cynthia Nixon (54) en Kristin Davis (55), ofwel Carrie, Miranda en Charlotte, terugkeren.

Samantha

Alhoewel fans lyrisch waren over de terugkeer van hun favoriete jaren 90-show, mist er één belangrijk gezicht: dat van actrice Kim Cattrall, die in de serie in de rol kruipt van Samantha. Op het Instagram-account van Sarah Jessica Parker reageerden fans teleurgesteld op het ontbreken van Samantha.

,,Leuk dat jullie weer terug zijn, maar we gaan Kim/Samantha missen”, reageerde een volger die massaal werd bijgestaan door anderen. De actrice reageert ook op het ontbreken van haar tegenspeelster. ,,Wij ook. We houden zo van haar”, aldus SJP.

Tonnen

Niet alleen hebben de dames enorm zin om hun oude rollen weer af te stoffen, ook financieel is het – zacht gezegd – niet onaantrekkelijk voor de actrices. Zij zouden per aflevering ruim acht ton (!) per persoon uitgekeerd krijgen. Daar bovenop komt nog de verdiensten die zij maken als uitvoerend producent. Dit wordt gemeld door Variety.

LEES OOK:

Actrices gaan Kim Cattrall missen in vervolg Sex and the City

Meer DenD