Dit verdient André met een half uur zingen

Door: Tanja Brouwer
17-05-2019

Een groot huis, vaak op vakantie en mooie spullen: André Hazes heeft het financieel goed voor elkaar. Als zoon van een van de succesvolste volkszangers van Nederland is dat misschien niet zo gek, maar de jonge André heeft er zelf hard voor moeten werken.

Tekst gaat verder onder advertentie

Hypotheekvrij

Bekendeburen weet dat de zanger twee eigen bedrijven heeft opgezet. Het ene bedrijf heet AGJ Produkties en het andere Dre Hazes is Twentythree Holding. Volgens de website is het totale vermogen van de twee bedrijven opgeteld bijna 2 miljoen euro! Daarnaast heeft hij natuurlijk ook de luxe villa waarin hij samen met Monique en zijn zoontje André woont. De koopsom van 1.075.000 heeft hij uit eigen zak betaald. Daarnaast heeft hij ook nog een woning naast het huis van zijn moeder in zijn bezit.
André is in de laatste paar jaar miljonair geworden, mede door zijn optredens. Een paar jaar geleden vroeg hij voor een optreden van een half uur een kleine 5000 euro, maar inmiddels is dat bedrag flink gestegen. De zanger vraagt nu maar liefst 12.500 euro voor 30 minuten zingen!

Relatie

De vriendin van André, Monique Westenberg, geniet natuurlijk van haar vriend én van zijn geld. Maar helaas weet zij ook dat al het succes een keerzijde heeft. Vorig jaar ging het niet goed met hun relatie want André was bijna nooit meer thuis, en was volgens Monique ook niet meer zo’n leuk persoon. Ze maakten bekend dat het uit was tussen hen, en André verhuisde samen met zijn neef Djarno naar een andere woning. Gelukkig zijn ze nu weer bij elkaar, en gaan ze regelmatig met z’n drietjes op pad.

 

 

Meer DenD