Dit zijn de ‘valentijnen’ van de sterren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bekend en onbekend Nederland viert vandaag de dag van de liefde! Op Instagram delen BN’ers de liefste berichtjes en de prachtigste foto’s ter ere van hun favoriete personen.

Wendy van Dijk

Het liefdesleven van Wendy van Dijk is de laatste paar weken erg bewogen. Zij en haar man Erland Galjaard maakten bekend in een huwelijkscrisis te zitten. Erland slaapt tegenwoordig regelmatig in zijn studio in Amsterdam terwijl Wendy in de echtelijke villa in Nigtevecht verblijft. Ze vertellen maar weinig over hun huwelijksperikelen en ook in het berichtje van Wendy komt Erland niet voor. Zij bedankt vooral haar fans en volgers voor hun lieve reacties op haar berichten.

https://www.instagram.com/p/Bt2qx7UhccF/

Nicolette Kluijver

Net zoals bij Wendy gaat ook het huwelijk van Nicolette Kluijver niet goed. Zij en haar man wonen niet meer bij elkaar en zijn volgens de geruchten definitief uit elkaar. Gelukkig komt Nicolette geen liefde te kort, want haar drie kinderen geven haar genoeg. Ook vandaag laten de kinderen blijken hoe blij ze zijn met hun moeder.

https://www.instagram.com/p/Bt2rJllAE1v/

Heidi Klum

Topmodel Heidi Klum is stapelgek op haar vriend Tom Kaulitz. De gitarist van Tokiohotel is zestien jaar jonger dan het topmodel, maar dat maakt hen niet uit. Begin 2018 werd bekend dat ze een relatie hadden en eind 2018 vroeg Tom Heidi ten huwelijk! Hun relatie nemen ze dus allebei erg serieus, zo serieus dat deze week wordt beweerd dat Heidi zwanger is! Als dat zo is, krijgt Heidi haar vijfde kindje en Tom zijn eerste.

https://www.instagram.com/p/Bt2ARmPj8wf/

Chantal Janzen

De actrice post op haar Instagram een foto van haar en haar man Marco Geeratz. Maar zoals we van Chantal gewend zijn, valt er ook nu weer wat te lachen. Zij heeft haar en zijn gezicht met elkaar’ gefaceswapped’.

https://www.instagram.com/p/Bt2xyTxH81L/

André en Monique

Het is weer koek en ei tussen André Hazes en Monique Westenberg. Ze zijn weer bij elkaar en genieten volop van het leven. Natuurlijk zijn ze elkaars valentijn, maar er is nog een ander heel belangrijk persoon. Hun zoontje André!

https://www.instagram.com/p/Bt21M0BAdIK/

 

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESBN'ERSERLAND GALJAARDHEIDI KLUMLIEFDEMONIQUE WESTENBERGNICOLETTE KLUIJVERVALENTIJNWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck