Dochter Hans Kazàn krijgt verschrikkelijke diagnose: ‘Zeldzame ziekte’

Lara Kazan
Door: DitjesenDatjes
27-08-2020

Lara Kazan, de dochter van goochelaar Hans Kazàn, deelt verschrikkelijk nieuws op Facebook. Ze kampte onlangs met ernstige gezondheidsklachten en heeft van de dokters een verschrikkelijke diagnose gekregen.

Zeldzame ziekte

,,Het is bijna drie weken geleden en het is tijd om te delen met mijn vrienden waarom ik zo lang van de radar ben geweest”, begint Lara haar verhaal. ,,Begin augustus was ik verbaasd toen ik merkte dat ik mijn benen en armen niet meer kon gebruiken. Vanaf dat moment zijn Kian en ik 10 dagen in het ziekenhuis in Malaga geweest en de onzekerheid over mijn verlamming was verschrikkelijk.” Na meerdere onderzoeken kwamen artsen tot een verschrikkelijke conclusie: ,,Een week geleden is bij mij de zeldzame periode verlammingsziekte vastgesteld.”

Steun

Er is geen medicijn voor de ziekte en haar hele leven zal Lara er last van ondervinden. Gelukkig laat ze weten veel steun te vinden bij haar familie en dat ze zeker is dat door hun hulp haar leven weer langzaam normaal gaat worden.

Inmiddels stromen de steunbetuigingen binnen onder het Facebookbericht van Lara, die moeder is van twee kleine kinderen.

Meer DenD