Dochter Robert ten Brink op absurde wijze gedumpt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Isabel, de Dochter van Robert ten Brink, is ‘keihard’ gedumpt tijdens een concert van Tino Martin. Dat vertelt ze in de nieuwe ‘LINDA.Loves’.

Er zijn veel momenten waarop je iemand kunt dumpen, maar tijdens een concert van Tino Martin is wel héél absurd. Isabel vertelt in de LINDA.Loves over dit bijzondere voorval.

“Tussen twee vrolijke nummers door”

“Met mijn vriend was ik bij een concert van Tino Martin. Daar werd ik, tussen twee vrolijke nummers door, keihard aan de kant gezet. Heel sneu, maar ik weet nog dat ik ook meteen dacht: hier kan ik thuis geheid goeie grappen over maken. Gedumpt worden tijdens een Tino Martin-concert, wie verzint zoiets?”

Humor

Gelukkig kan er inmiddels om worden gelachen thuis. Ook haar moeder Roos zegt er iets over: “We geven het de kinderen mee: zoek een relatie waarin je én als een prinses wordt behandeld én blijft lachen. Want zonder humor is er geen bal aan en houdt het snel op”, aldus Roos. 

Isabels ouders, Robert en Roos, zijn inmiddels meer dan veertig jaar samen. Dus als er iemand is waar je liefdesadvies van moet aannemen, zijn zij het wel. Humor is volgens hun dan ook het geheim achter het geluk.

Tags

GEDUMPTROBERT TEN BRINKTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck