Dochter Ruud de Wild over band met vader: ‘Voel me niet welkom’

Dochter voelt zich niet welkom bij Ruud
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toy, de dochter van Ruud de Wild, voelt zich vaak niet welkom als ze bij haar vader langskomt. ,,Ik heb het idee dat hij geen zin heeft dat ik er ben”, vertelt ze openhartig in de nieuwste aflevering van Ruud & Olcay.

In de nieuwste aflevering van Ruud & Olcay is te zien hoe Ruud langsgaat bij zijn 20-jarige dochter Toy die op zichzelf woont. Het is voor Ruud een bijzonder moment. ,,Ik ben voor de eerste keer bij mijn dochter die uit huis is”, zegt hij trots.

‘Geen zin dat ik er ben’

Hoewel Toy het fijn vindt om op zichzelf te wonen, voelt ze zich ook vaak alleen. ,,Soms voel ik me wel alleen. Het is anders, want eerst woonde ik natuurlijk bij mama voornamelijk, en altijd was er iemand. Mama is vaak thuis. En nu is het echt een beetje van: je gaat bij je ouders op bezoek”, vertelt ze. En wanneer Toy langsgaat bij haar vader, voelt ze zich vaak niet welkom. ,,Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben.”

‘Hij zet haar de deur uit’

Wanneer Olcay later hoort wat Toy over Ruud heeft gezegd, begrijpt ze haar stiefdochter wel. ,,Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt”, zegt Olcay eerlijk. ,,Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen.”

‘Geen contact’

Eerder gingen er al geruchten rond dat Ruud en Toy ruzie zouden hebben. Nadat Ruud haar vorig jaar ontvolgde op Instagram én een felicitatie voor haar verjaardag uitbleef, deelde Toy een veelzeggende tekst op Instagram. ,,Ik vergeef je, maar we hoeven niet in contact te blijven”, schreef Toy destijds. Gelukkig is er inmiddels weer contact tussen vader en dochter.

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie