‘Dochter van deze BN’er intiem met André Hazes’

Door: DitjesenDatjes
12-09-2019

André Hazes en Monique Westenberg hebben vanavond wat te bespreken. In de Privé staat namelijk dat André naast Nikkie Plessen met nóg een vrouw intiem is geweest. Het is het weekblad gelukt haar identiteit te ontdekken, en het blijkt een dochter van een BN’er te zijn.

Onbekende vrouw

Het zou gaan om de 25-jarige Jamie Been, de dochter van oud-voetballer en FOX-analist Mario Been. Eind augustus maakte een toerist in Spanje een foto van André die hand-in-hand liep met een onbekende vrouw. Volgens Privé is Jamie die vrouw.

Crisis

Voor Monique is dit nieuws de zoveelste klap, want het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan dat André haar niet trouw is. De relatie lijkt dan ook onder druk te staan, want alles wijst erop dat André en Monique weer denken aan uit elkaar gaan.
Zo draagt André het kettinkje met Monique’s naam niet meer, is de gezinsvakantie gecanceld en verschijnen de twee niet meer op elkaars Instagramfoto’s. Vervolgens bleek dat Monique de beste vriend en tevens neef van André, Djarno, heeft ontvolgd op Instagram.

Ondertussen blijft André beweren dat ze niet uit elkaar gaan en enkel wat ‘tijd samen’ moeten hebben.

Meer DenD