Doekt valt voor reboot The Twilight Zone

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

De nieuwe versie van The Twilight Zone is geen lang leven beschoren. Producent en presentator Jordan Peele trekt na twee seizoenen de stekker uit het programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We hebben enorm genoten van het maken van The Twilight Zone, zeker toen de echte wereld om ons heen steeds meer als een andere dimensie voelde”, laat het productiehuis van Peele weten in een verklaring, refererend aan ‘another dimension’ uit de bekende intro van de originele serie. “We koesteren de samenwerking met zoveel getalenteerde schrijvers, acteurs en crewleden. Na twintig unieke afleveringen zijn alle verhalen die we wilden vertellen aan bod gekomen. CBS All Access reageerde erg begripvol op onze beslissing. Het was een eer en een voorrecht om deze nieuwe kijk op Rod Serlings iconische creatie te geven.”

De inmiddels legendarische serie was voor het eerst te zien tussen 1959 en 1964 en bestond uit een reeks op zichzelf staande spannende verhalen uit verschillende genres, zoals fantasy, sciencefiction en horror. De afleveringen hadden meestal een morele boodschap. Het programma werd bedacht door Rod Serling, die het destijds ook aan elkaar praatte. In de jaren 80, 90 en aan het begin van deze eeuw werden al eens eerder nieuwe versies van de show gemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD