Doen Monique en Sarah elkaar weer na? ‘Geen toeval’

Sarah en Monique doen elkaar weer na
Door: Charlotte Wijnen
02-12-2022

Het lijkt erop dat Monique Westenberg en Sarah van Soelen elkaar wéér nadoen. Sarah deelde gisteren een quote op Instagram, die uren later ook door Monique werd gedeeld…

Dezelfde man, hetzelfde kapsel, dezelfde kleding: het eeuwige copycat-gedrag van Monique en Sarah zal velen al zijn opgevallen. Het begon allemaal toen Sarah een relatie kreeg met André, iets waar Monique natuurlijk niet op zat te wachten. Ineens viel het volgers op dat de dames wel héél vaak dezelfde kleding droegen.

‘Ik lach erom’

Volgens Sarah was Monique degene die haar kopieerde. ,,Dré gaat met een jonger iemand en ineens heeft zij de bloemenjurken in de kast opgeborgen. Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom”, zei ze eerder in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Ook leek het erop dat Monique voor haar kledingcollectie bij Kruidvat inspiratie had opgedaan bij Sarah. Eén van de jassen zou Monique namelijk helemaal niet zelf ontworpen hebben: Sarah deelde al eerder een foto met precies dezelfde jas, die verkocht werd bij Chica’s Mode.

Nieuwe look

Maar andersom is het ook vaak voorgekomen dat Sarah juist Monique kopieert. Zo ging Monique een tijd geleden voor een nieuwe look en verfde haar haren in wat donkere tinten. Sarah wist toen niet hoe snel ze naar de kapper moest rennen om haar haren in precies dezelfde kleuren te laten verven.

‘Geen toeval’

Hoewel Sarah en Monique beiden geen relatie meer met André hebben, lijkt het kopieergedrag nog steeds niet gestopt te zijn. Sarah deelde gisteren een quote in Instagram Stories. ,,Ik beantwoord vaak appjes in mijn hoofd. En dan kom ik er later achter dat ik al drie weken niks van me heb laten horen. Ik werk eraan”, luidt de quote. Precies dezelfde quote werd uren later door Monique gedeeld. Toeval? Juicekanaal Realityfbi denkt van niet. ,,Zat al te wachten tot ze elkaar weer zouden nadoen”, schrijft het kanaal op Instagram.

Meer DenD