Dolf Jansen komt met Beter dan dvd’tje-tournee

Door: DitjesDatjes
11-06-2021

Cabaretier Dolf Jansen gaat deze zomer toeren met de Beter dan een dvd’tje-show. Dat heeft hij via Twitter bekendgemaakt. De 58-jarige cabaretier doet in de maanden juni, juli en augustus tientallen optredens. Hij speelt zijn Beter dan een dvd’tje-voorstelling onder anderen in Hoorn, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Delft en Haarlem.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De titel van de show verwijst naar een opmerking die demissionair coronaminister Hugo de Jonge maakte toen hem tijdens een coronapersconferentie werd gevraagd naar de zwaar getroffen cultuursector. De Jonge zei toen dat mensen maar een dvd’tje moesten opzetten als zij cultuur wilden zien.

Na de zomer gaat Jansen verder met spelen, alleen dan gaat hij toeren met zijn nieuwe Oudejaarsconference. Het wordt de 32e keer dat Jansen een eindejaarsvoorstelling maakt. De titel is dit jaar Het Jansen Vaccin.

Veel cabaretiers zetten deze zomer een extra tournee op: zij hebben sinds oktober niet meer kunnen optreden. Zo reist Peter Pannekoek rond met zijn Geile Gozer-tournee, voordat ook hij met zijn Oudejaarsconference gaat rondtoeren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD