Donald Trump: ‘Arnold Schwarzenegger is dood’

Door: Tanja Brouwer
12-07-2019

Donald Trump heeft misschien wel een van de bizarste uitspraken tot nu toe gedaan. Hij verklaarde Arnold Schwarzenegger dood, terwijl de voormalig acteur en oud-gouverneur nog springlevend is. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Belasting


Tijdens een social-media-evenement in het Witte Huis zei Donald Trump onlangs het volgende: ,,Arnold Schwarzenegger, weet je wat? Hij is overleden. Ik was erbij.” Een hele bijzondere en opmerkelijke uitspraak. Arnold was niet blij met de uitspraak van Trump en liet niet lang na het bizarre moment van zich horen via Twitter. ,,Ik ben er nog hoor. Wil je belastingteruggaven vergelijken?”, schreef hij. De oud-acteur speelde met de tweet in op de ophef rondom Trump, die al jaren zijn belastingpapieren geheim houdt. Dat is bijzonder, want alle voorgaande presidenten van de Verenigde Naties gaven wel openheid in hun belastingzaken.

Arnold en Donald hebben de laatste jaren behoorlijk wat aanvaringen met elkaar gehad. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om politiek, en vooral de zorgen rondom het klimaat. Terwijl Donald Trump de opwarming van de aarde en de huidige klimaatproblematiek afdoet als onzin, ziet Schwarzenegger wel degelijk dat er snel iets moet gebeuren om verdere beschadiging van de aarde te voorkomen.

Meer DenD