Donny Roelvink hoopt nog steeds op een kans bij Yolanthe

Donny wil graag de vriend worden van Yolanthe
Door: Charlotte Wijnen
25-11-2021

Er gingen een tijdje geruchten rond dat Donny Roelvink en Yolanthe Cabau aan het daten zouden zijn. Beiden stellen ze dat dit niet het geval is, maar eigenlijk vindt Donny dat wel jammer. Hij hoopt stiekem toch dat hij kans maakt op een date met Yolanthe…

Contact tussen Donny en Yolanthe

De geruchten over Donny en Yolanthe begonnen bij een video waarin te zien was dat de twee samen op een feestje waren. ,,Er wordt meer van gemaakt dan er is. We stonden te kletsen en even te dansen, maar nu wordt er van gemaakt dat we een relatie hebben, dat is natuurlijk niet waar”, legt Donny uit in weekblad Weekend.

Wel geeft Donny toe dat er wel degelijk contact is geweest tussen hem en Yolanthe. ,,We hebben weleens geappt en even contact gehad. Maar nee, ik heb niet gezoend met Yolanthe”, vertelt hij. ,,Ik schaam me er ook zeker niet voor dat er een gerucht rondgaat. Maar als er wel wat gebeurd zou zijn, had ik het gewoon gezegd.”

‘Het is een schitterende vrouw’

Stiekem hoopte Donny dat hij wél kon zeggen dat er iets gebeurd was. ,,Misschien stiekem wel, ja. Misschien hoop ik er zelfs nog wel op”, vertelt Donny, die eigenlijk hoopt dat hij nog steeds een kans bij haar maakt. ,,Het is wel een schitterende vrouw. Ik denk wel één van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb. En een heel gezellige vrouw vooral ook, daarom ben ik ook met haar op een feestje geweest.”

Meer DenD