Doodsbedreigingen maar ook lof door enorme wenkbrauwen

Door: Tanja Brouwer
07-06-2019

Als men naar Sophia Hadjipanteli kijkt, zien ze in eerste instantie maar één ding: haar enorme unibrow. Het 23-jarige model wordt tegenwoordig regelmatig geboekt, en ze heeft honderdduizenden volgers op instagram. En dat heeft ze allemaal te danken aan haar volle wenkbrauwen. Helaas moet ze ook veel kritiek incasseren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verenigen

Velen zullen de behoefte hebben om Sophia met een pincet te epileren, maar zelf moet ze daar niets van weten. Ze is zelf zo’n voorstander van natuurlijke wenkbrauwen dat ze #UnibrowMovement heeft opgezet. ,,Het belangrijkste is dat we ‘anders zijn’ niet moeten zien als iets negatiefs. Het moet juist verenigen en elkaar inspireren. Ik doe net als anderen gewoon lekker mijn eigen ding”, vertelde Sophia tegen magazine Dazes & Confused.

Het model heeft zelf eens gezegd dat ze denkt dat haar gezicht er met de unibrow beter uitziet dan als haar wenkbrauwen perfect geëpileerd zouden zijn. Toch denken anderen daar anders over, en laten ze dat op een vervelende manier weten. Sophia heeft namelijk zelfs doodsbedreigingen gehad. ,,Ik probeer ze niet te lezen, maar veel mensen vertellen het wanneer ik ze krijg. Ik heb er geen geduld voor om ze allemaal door te nemen.”

 

Meer DenD