Doodsoorzaak Dave Mantel (37) bekend

Afgelopen zondag werd bekend dat Dave Mantel (37) zaterdag 1 december plotseling is overleden. De acteur, vooral bekend van GTST, zou volgens eerdere berichten aan een natuurlijke dood zijn gestorven. Nabestaanden geven nu meer informatie over zijn plotselinge overlijden.

Hart

„Hij had een onrustige nacht en kon niet slapen”, zegt een ingewijde tegen De Telegraaf. De bron zegt dat hij daarom achter de computer ging zitten. ,,Toen Dapheny ging kijken omdat zij zich afvroeg waar hij bleef, was het al te laat. Zij belde meteen 112.” De ambulance kwam vroeg in de ochtend, maar het mocht niet meer baten. ,,De ambulancebroeders constateerden al vrij snel dat er niets meer voor hem kon worden gedaan. Zijn hart had het begeven.”

Voor zijn vriendin Dapheny is zijn dood verschrikkelijk. Ze hadden net samen een huis gekocht, en keken uit naar de toekomst die ze met elkaar wilden delen. Ook voor de moeder van Dave is zijn dood tragisch. Deze zomer is de vader van Dave overleden, ook aan hartklachten. Van Dave wordt op dezelfde begraafplaats afscheid genomen als van zijn vader een paar maanden geleden.