Doutzen Kroes openhartig over ‘ouder worden’

Doutzen Kroes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Nederlands supermodel Doutzen Kroes ziet er met haar 35 jaar nog stralend uit. Dat Doutzen een paar weken geleden begon met haar YouTube-kanaal maakten de fans laaiend enthousiast. Afgelopen woensdag plaatste het model een filmpje waarin ze duidelijk maakte hoe ze op deze leeftijd voor een frisse, jonge uitstraling zorgt. Direct behandelde ze de vraag: wel of geen botox?

Op haar YouTube-kanaal ‘Doutzen Diaries’ bespreekt het model persoonlijke verhalen en veelgevraagde vraagstukken. ‘Wat ze op een dag eet, hoe ze haar make-up doet en wat er in haar reistas zit’, zijn allemaal behandelde topics. Maar nu ook eindelijk het filmpje over haar ‘stralende gezicht’. Want ondergaat het topmodel nou botox of niet?

Doutzen openhartig over ‘ouder worden’

In haar laatste YouTube-filmpje ontkracht ze direct botox te hebben gedaan of van plan is dat te doen. In de video is ze openhartig over het ‘ouder’ worden. ,,Ik ga alles vertellen, wat ik eraan doe om het ouder worden te vertragen”, vervolgt Doutzen.

‘Ik ben wel eens angstig’

Ze heeft het gevoel dat werken in de mode-industrie ervoor zorgt, dat ze altijd van dichtbij in de gaten wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat Doutzen zo haar onzekerheden heeft: ,,Ik ben wel eens angstig als ik naar een set ga en iemand 10 jaar niet heb gezien. Nu zie ik er natuurlijk heel anders uit dan 10 jaar geleden.”

‘Ik geef wel om het ouder worden’

Doutzen maakt duidelijk dat ze zich soms druk maakt om het ouder worden: ,,Ik denk graag dat ik niet geef om het ouder worden, maar ik geef er wel om. Het maakt me wel uit dat ik ouder word en ik doe er alles aan om dit te vertragen.” Eerder schreven we al over Doutzen haar mening over plastische chirurgie. In Grazia vertelde ze in 2018: ,,Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt.”

 

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROESKROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie