Douwe Bob lacht om grappen over derde kindje

Douwe Bob 3x vader
Door: Charlotte Wijnen
07-01-2022

Dat Douwe Bob in een jaar tijd binnenkort niet vader is van twee kindjes, maar van drie, zorgt voor grote verbazing op social media. De zanger wordt flink voor het blok gezet, maar zelf kan hij er wel om lachen…

Hoewel het nieuws dat Douwe Bob een tweede kindje verwacht bij een andere vrouw al heftig genoeg was, deed de zanger er gisteren nog een schepje bovenop. Hij is namelijk in de tussentijd nóg een keer vader geworden van een dochter.

Douwe Bob geeft geheime baby toe

Na de bekendmaking van Douwe Bob dat zijn ex-vriendin Anouk binnenkort ook een kindje van hem verwacht, klapte Yvonne Coldeweijer uit de school. Ze onthulde gisteren dat de zanger ook nog een geheime baby blijkt te hebben. Dat betekent dat de zanger dus niet één, maar al twee kinderen heeft.

,,Ja, het is waar”, gaf Douwe Bob niet veel later op Facebook toe. ,,Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

‘Eerlijk, ik moest lachen’

Het bericht zorgde voor een hoop verbazing op social media, maar ook voor een hoop hilariteit. ,,Douwe Bob verspreidt sneller om zich heen dan de omikron variant”, grapt iemand op Twitter. De zanger kan er blijkbaar wel om lachen. ,,Eerlijk, ik moest lachen”, reageert Douwe.

Meer DenD