Doventolk Irma over hoest: ‘Opmerkingen zijn heel naar’

irma Sluis
Door: Eva Steins
29-09-2020

Doventolk Irma maakte tijdens de persconferentie van gisteravond een fout. Zij vergaat een belangrijke ‘vuistregel’ en kuchte in haar handen, in plaats van de verplichte elleboog. Vervolgens kreeg zij bakken vol kritiek over zich heen. Irma spreekt zich uit over het negeren van de maatregel en laat weten last te hebben van alle kritiek: ,,Vind ik heel naar.”

Hoest

Irma trok zoals gewoonlijk alle bekijks bij de persconferentie van premier Rutte. De premier kondigde nieuwe maatregelen aan én herhaalde huidige maatregelen waar het volk zich aan dient te houden.

Tijdens de persconferentie maakte Irma een onhandige fout. Ze hoestte in haar vuist in plaats van haar elleboog. Iets wat meteen werd opgepakt door veel kijkers, die verontwaardigd reageerden.

Aan RTL Boulevard vertelt Irma dat de kritiek haar zwaar valt: ,,Dat er zoveel op gereageerd wordt vandaag vind ik heel naar,” zij legt uit dat het niet bewust gebeurde. ,,Het kan gewoon gebeuren en dan is dat natuurlijk vervelend.”

Volgens Irma gebeurde het heel snel en had zij te laat door dat ze fout zat: ,,Het was ook de snelheid waar het mee ging. Al deed ik het niet bewust, maar anders loop je qua snelheid ook vier zinnen achter op Mark Rutte.”

LEES OOK:

Doventolk Irma vergeet hoestregels tijdens persconferentie Rutte

Corona

Voor iedereen die zich zorgen maakt of Irma premier Rutte aangestoken heeft met het coronavirus heeft Irma goed nieuws: ,,Ik ben niet ziek,” vertelt zij geruststellend. ,,Mijn zoon en iedereen in ons gezin is onlangs verkouden geweest. Ik heb een corona-test gedaan en die was negatief.”

Irma laat tenslotte weten dat zij hoopt dat ‘iedereen het morgen vergeten is.’

Meer DenD