Down The Rabbit Hole verloopt goed, ondanks buien en files

Door: DitjesDatjes
01-07-2022

Down The Rabbit Hole verloopt tot nu toe goed, op het slechte weer van donderdag en de files van vrijdag na. Dat laat een woordvoerder vrijdagavond desgevraagd weten aan het ANP. De zegsman is vooral blij dat het weer sinds donderdag is opgeklaard en de zon vrijdag scheen, laat hij weten.

“Gister hadden we een flinke bui rond 20.00 uur, toen was de camping natuurlijk al open. Er stonden behoorlijk wat mensen binnen, maar het heeft niet tot problemen geleid.” Door het slechte weer van donderdag kwamen meer bezoekers dan verwacht pas op de vrijdag aan. “Die dachten: ik wacht de bui nog even af.”

Verder was vrijdag nog sprake van filevorming door ongelukken in de omgeving, maar dat was volgens de woordvoerder “snel opgelost”. Wat hij vooral merkt is een “blij” publiek. “Je merkt dat mensen er echt op gewacht hebben en super gretig zijn om het programma te zien en hier rond te lopen.”

Disclosure geeft vrijdagnacht het laatste optreden op het hoofdpodium, maar daarna gaat het feest nog tot ongeveer 04.30 uur door in twee tenten en op de veldjes.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD