Dramatische val van duo Sky Angels schaduw over jubileum Kerstcircus

Kerstcircus
Door: Jos La Grande
03-01-2020

Kristina Vorobeva en Rustem Osmanov overleefden vrijdagmiddag een val van acht meter in de piste van Koninklijk theater Carré in hartje Amsterdam. Bij de late middagvoorstelling kwam de Rus op de vrouw terecht na een val uit de nok.

Ze voerden hun spectaculaire act uit, waarbij ze elkaar vasthouden met hun gebit. Aan het einde van de act sloeg het noodlot echter toe en viel het duo tot grote schrik van het publiek naar beneden.

In Carré hangt er geen beveiligingsnet als ze de act uitvoeren op het nummer van Queen The Show Must Go On. De schrik was ook groot bij organisatoren Henk van der Meijden en Monica Strottman, die uitgerekend dit jaar het 35-jarig jubileum van het circus vierden.

De twee ervaren artiesten Kristina Vorobeva en Rustem Osmanov werden snel naar de ziekenhuizen in Amsterdam gebracht. Gisteravond was het duo aanspreekbaar.

Volgens Van der Meijden gaan de voorstellingen van het Wereldkerstcircus zaterdag en zondag door, maar dan uiteraard zonder de Sky Angels.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen