Dré Hazes: ‘Triest dat je niet meer kunt doen wat je wil’

Andre Hazes
Door: Eva Steins
16-11-2020

Dré Hazes draagt sinds Gordon’s beroving eind september geen sieraden meer. De zanger vertelt dat hij het risico niet meer aandurft dat ook hij in z’n woning beroofd kan worden.

De zanger vertelt bij Radio 538 over het drastische besluit dat hij een tijd geleden nam. ,,Ik neem het risico gewoon niet meer,” vertelt Dré. Hij kan het niet over zijn hart verkrijgen dat hij hiermee zijn gezin wel eens in gevaar zou kunnen brengen . Hij zou het ‘vreselijk vinden als een beroving bij hem thuis zou gebeuren’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

LEES OOK:

André Hazes: ‘Ik moest leren een vader te zijn’

Triest

De zanger heeft al zijn sieraden daarom verwijderd van zijn lijf en zijn huis. De kostbare juwelen liggen opgeslagen in een kluis bij de bank. Dré vindt het ‘heel triest’ dat criminelen ervoor zorgen ‘dat je niet meer kunt doen wat je wil’.

Hij neemt dit besluit naar aanleiding van een brute overval waarvan zanger Gordon het slachtoffer werd. Op Instagram liet Gordon meerdere malen een peperdure Rolex zien. Hij werd in september op brute wijze overvallen in zijn eigen huis, de dieven namen onder andere de Rolex mee.

Ook Estelle Cruijff en Dré’s neef Djarno Hofland werden het slachtoffer van een Rolex-roof. Ook hierbij kwam er geweld aan te pas.

Meer DenD