Drie assistenten van Harry en Meghan nemen ontslag

Door: DitjesenDatjes
12-11-2018

Ligt het aan Meghan Markle, of aan de assistentes? Dat vragen Engelsen zich af. Want al drie persoonlijke assistenten van prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben het paleis verlaten. Zij weigeren om nog langer te werken voor het koppel.

Regels

Een koninklijk verslaggever van de Daily Mail heeft dit nieuws te horen gekregen via een interne bron van Kensington palace. Edward Lane Fox, de rechterhand van prins Harry, is na vijftien jaar in dienst te zijn geweest opgestapt. Binnenkort vertrekt privé-secretaris Samantha Cohen, die 17 jaar in dienst is, uit het paleis. Koningin Elizabeth was erg op haar gesteld, maar blijkbaar is er iets dat Samantha weg jaagd. En ook de persoonlijk assistente van Meghan, Melissa heeft ontslag genomen.

Neil Sean, een verslaggever van Sky News, vertelt het volgende: ,,Het probleem ligt waarschijnlijk in het feit dat er een machtsverschuiving plaatsvindt in het paleis. Harry was een vrijgezel die anderen liet bepalen hoe zijn leven eruit zag. Nu is Meghan degene die bepaalt hoe hun dagelijks leven eruit ziet. Meghan is gewend aan showbizz, en vaak krijgen mensen zoals zij hun zin.” De verslaggever denkt dus dat Meghan moeite heeft met de cultuur waarin ze nu leeft. Want de voormalig actrice is niet meer vrij om te gaan en staan waar ze wil, en moet zich aan veel regeltjes houden.

Jaloers

,,De oplossing is het wegsturen van mensen die je dwars zitten. Er gaan geruchten dat Meghan er niet tegen kon dat haar assistente jong en knap was, en dat ze veel tijd met Harry doorbracht.”

Sean vertelt dat het imago van Meghan een deuk op heeft gelopen door de ontslagen. ,,Nu komt er veel aan het daglicht. Allerlei divagedrag.”

Meer DenD