Dries adviseert Marco: ‘Blijf affaires ontkennen!’

Dries Roelvink
Door: Tanja Brouwer
05-03-2020

Dries Roelvink geeft wel erg opmerkelijk relatieadvies aan Marco Borsato. De blonde zanger vindt dat Marco al zijn affaires moet ontkennen aan Leontine en moet doen alsof hij er niets van af weet.

‘Niet eerlijk zijn!’

Terwijl eerlijk zijn en een open communicatie vaak juist in een relatie wordt aangemoedigd, denkt Dries dat dat niet de oplossing is voor de huwelijksproblemen van Marco. ,,Niet eerlijk zijn!”, zegt Dries in weekblad Weekend. ,,Marco heeft zich geprofileerd als een soort ideale schoonzoon. Dit was de gezinsman waar niks op aan te merken viel, maar hij blijkt toch vatbaar voor de spanning van een andere vrouw. Het is dus ook maar gewoon een man die niet alle verleidingen kan weerstaan.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nog meer affaires?

Op dit moment is de enige bevestigde affaire die tussen Marco en Iris Hond. Er zouden nog een aantal andere vrouwen het bed gedeeld hebben met de hitzanger, maar dat is nooit bevestigd. ,,Ik weet niet of er nog meer affaires zijn”, gaat Dries verder. ,,Maar als dat zo is adviseer ik hem ze niet allemaal op te biechten, want hij doet Leontine alleen maar pijn.” Dries gaat nog een stapje verder, want hij denkt dat het handig is dat Marco keihard blijft ontkennen, zelfs als is er bewijs. ,,Al word je op heterdaad betrapt door je vrouw, dan nog zeg je de volgende dag ‘Dat heb je gedroomd’.”

Meer DenD