Drijft Yolanthe de spot met Wesley Sneijder?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fitrah Umarella, een goede vriendin van Yolanthe, heeft een filmpje op Instagram gedeeld waarin te zien is dat Xess Xava aan het voetballen is. Voor wie goed kijkt ziet dat het nummer 47 op de rug van Xess staat. Met dat rugnummer lijkt Yolanthe de spot te drijven met Wesley Sneijder…

Xess Xava is dol op voetbal en lijkt zijn vader achterna te gaan. Niet alleen Yolanthe komt vaak bij zijn trainingen en wedstrijden kijken, maar ook haar goede vriendin Fitrah. ,,Trots op Xess Xava”, schrijft Fitrah bij beelden van een voetballende Xess.

Waarom nummer 47?

Voor wie goed kijkt, ziet dat Xess een bijzonder rugnummer heeft. Hoewel de rest van zijn teamgenoten vooral cijfers dragen onder de tien, draagt hij het nummer 47. Waarom?

Het toeval bestaat dat Wesley Sneijder juist aan dát nummer geen goede herinneringen heeft. Toen hij zijn 37e verjaardag vierde, kreeg hij een verjaardagskaart van de KNVB die niet in goede aarde viel. ,,Gefeliciteerd met je 47e verjaardag”, stond op de kaart geschreven.

Een actie van Yolanthe?

,,Dat kan toch niet”, zei Wesley, die inmiddels 38 jaar is, daarover in het programma Veronica Offside. Het was waarschijnlijk een foutje, maar Wesley vond het niet kunnen. Dat Xess precies dát nummer op zijn rug draagt, zorgt voor vragen. Zou Yolanthe haar zoontje expres dat nummer hebben gegeven of is het gewoon toeval?

Tags

VIDEOWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAUZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck