‘Dronken prinses Beatrice’ Zó kerfde zij het gezicht van ED SHEERAN…

Beatrice van York
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het heeft vier jaar geduurd, maar nu lijkt er duidelijkheid te komen over de toedracht van de wond in het gezicht van ED SHEERAN. De popster zou, tijdens een uit de hand gelopen feestje, in de wang zijn gesneden dan de dochter van de momenteel omstreden Britse prins EDWARD, BEATRICE…

Ridderen

De manager van Ed Sheeran heeft snoeihard uitgehaald naar de dochter van de Britse prins Andrew. De dochter van de tegenwoordig veelbesproken voormalige huisvriend van vermeende pedoseksuele JEFFREY EPSTEIN zou in een dronken bui een zwaard hebben gepakt en geheven om zanger JAMES BLUNT te ‘ridderen’. Daarbij vergat ze, naar zeggen van de manager, te denken om de mensen die achter haar stonden. Zo liep, volgens de manager, vier jaar geleden Ed Sheeran een verwonding op aan zijn rechterwang.

‘Idioot’

„Ik lieg niet, alleen omdat iemand een idioot is. Omdat ze denken: ’Ja, ik word compleet dronken en pak een zwaard van de muur’. Je vraagt gewoon om problemen.” Hij lijkt teleurgesteld in de prinses. „Weet je, we hebben sindsdien nooit meer iets van haar gehoord.”


Het incident vond plaats in 2016 tijdens een feestje in het huis van Andrew, de Royal Lodge. Tijdens het feestje vertelde zanger James Blunt met een knipoog dat hij zou willen geslagen tot ridder. Daarop zou Beatrice zou hebben gezegd dat dat geen probleem was.


„Ze pakte een zwaard dat werd gebruikt bij ceremonies”, vertelde een insider in die tijd in de Britse krant. „Ze hield het vervolgens boven zijn hoofd en zei tegen hem: ’Ga staan Sir James’. Exact zoals haar oma, the queen, dat zou zeggen.”

Ed Sheeran

Volgens diezelfde insider schatte de prinses het gewicht van het zwaard verkeerd in. „In plaats van dat ze een klein tikje gaf, zwaaide ze het zwaard naar achter, niet wetende dat Ed Sheeran daar stond.”

Ed liep vervolgens een wond op in zijn wang en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Het bleek achteraf mee te vallen met de snijwond. Dezelfde avond werd hij uit het ziekenhuis ontslagen. Desalniettemin noemt de manager van Ed Sheeran haar: ,,een idioot.”

Tags

ED SHEERANJAMES BLUNTJEFFREY EPSTEINPRINS ANDREWPRINSES BEATRICEQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck