Uw droomhuis staat in Karousades (Corfu, Griekenland)  

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

 

Cijfer  

8,9 

 

 

MicazuToen Caroline van den Bosch uit Amsterdam in 2000 met haar gezin op vakantie op Corfu was, werden zij op slag verliefd op het eiland. ,,De intrigerende stad in Venetiaanse bouwstijl, de prachtige vergezichten over zee, op de groene en bloemrijke vegetatie en niet te vergeten het heerlijke eten en de vriendelijkheid van de mensen vonden we zó geweldig.” Binnen de kortste keren kochten ze er aan zee een stuk grond van bijna 6.000 m² om hun droomhuis te realiseren. 

 ,,Dat is heel goed gelukt. We hebben een groot huis met veel slaapkamers, binnen- en buitenruimtes”, vertelt Caroline. ,,Villa Blue Whale werd de naam, omdat ik me altijd had voorgesteld een mooi wit huis met blauwe luiken te bezitten. Op een of andere manier gaf dat de associatie met blauwe walvis, het favoriete dier van mijn zoon.”  

 Het klooster dat direct grenst aan het land van Caroline maakt dat hun Corfu-paradijs voelt als een heilige plek. ,,Door de enorme rust die het huis en zijn omgeving uitstraalt. Het uitzicht op zee en de voorliggende eilanden Mathraki en Erikousa verveelt nooit en op een mooie dag hebben we zelfs prachtig zicht op de bergen van Albanië.” 

 Trots is Caroline dat de huurders zich tevreden uitlaten over Villa Blue Whale om vervolgens terug te keren. ,,Dat komt mede door onze beheerder Nikos en ons schoonmaakteam Eleni en George. Het huis is groot met 5 slaapkamers en 5 badkamers en 2 grote huiskamers. Er is veel ruimte ook buiten, met veel terrassen, zitjes. We verwelkomen ook yogagroepen, daar ben ik heel trots op. Ook zij hebben voldoende ruimte binnen en buiten om ieder jaar terug te komen. 

 

Beoordelingen huurders

 

Robert, Emst 

,,Een mooie plek, een ruime villa, smaakvol en goed doordacht ingericht. Daarmee blijft er onder de Griekse voorjaarszon niets te wensen over.” 

Alco, Epe 

,,Fantastische tijd gehad in de Villa Blue Whale, waar we heerlijk op ons zelf waren en alle faciliteiten tot onze beschikking hadden die we ons konden wensen.” 

Wilma, Assendelft 

,,Prachtige villa, zeer ruim opgezet met mooi zwembad. Het uitzicht is geweldig.”  

Lees meer op: www.micazu.nl 

– Voor 12 personen 

– Privétoegang tot het strand 

– Groot privé zwembad 

– Uitzicht op eilanden Mathraki en Erikousa en zelfs Albanië 

– Snelcode Micazu.nl: 543 

– Geen boekingskosten! Je betaalt direct aan de eigenaar 

 

  

Tags

GRIEKENLANDMICAZU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck