Drummer Maneskin post naaktfoto en schokt fans

Drummer Maneskin post naaktfoto
Door: Charlotte Wijnen
30-09-2021

Ethan Torchio, de drummer van Maneskin, gaat volledig naakt op Instagram. Hij plaatst twee naaktfoto’s en fans zijn geshockeerd.

Naaktfoto’s

Ethan plaatst op Instagram twee pikante foto’s van hemzelf, waarbij hij alleen zijn geslachtsdeel bedekt. Op de eerste foto houdt hij een hoed ervoor en op de tweede foto zijn hand. ,,Heb jij plannen vanavond?”, schrijft de drummer onder de foto.

Fans zijn onder de indruk van de sexy foto’s en de drummer kan dan ook rekenen op een hoop complimenten. ,,Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht!”, zo reageert een enthousiaste fan. En een ander: ,,Ik ben zojuist flauwgevallen.”

De door Ethan geplaatste foto’s zijn waarschijnlijk onderdeel van een fotoshoot die de Maneskins de afgelopen dagen hebben gedaan. Voor Ethan plaatsten bassiste Victoria en gitarist Thomas soortgelijke naaktfoto’s op Instagram.

Binnen enkele seconden uitverkocht

Sinds de winst op het songfestival is Maneskin wereldwijd razend populair geworden. In heel Europa werd het winnende ‘Zitti E Buoni’ een grote hit en ook al eerder uitgebrachte nummers zoals ‘Beggin” en ‘I Wanna Be Your Slave’ scoorden. En niet alleen in Europa scoren de hits: ook Amerika is fan van de band.

Maneskin treedt op 3 maart op in AFAS Live in Amsterdam. Alle kaartjes, zo’n 6000 stuks, gingen vandaag in de verkoop en waren binnen enkele seconden uitverkocht.

Meer DenD