Duet broer en zus Hazes?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De hereniging tussen broer en zus Hazes lijkt veel goeds te brengen. Naast de liefde voor hun kinderen, delen Roxeanne en André liefde voor muziek. Nu laat Roxeanne aan RTL Boulevard iets doorschemeren over een mogelijk duet met broertje André.

‘Heel leuk’

Roxeanne laat weten ooit best een duetje met haar broer te willen zingen. ,,Ik zeg nooit nooit. Ik zou dat best ooit heel leuk vinden”, aldus Roxeanne. Een nummer waar vader Hazes jaloers op zou kunnen worden? 

Vader Hazes jaloers op nummers

Eerder vertelde André aan ANP dat zijn vader mogelijk jaloers zou zijn geworden op zijn nieuwe album: ,,(…) Muzikaal gezien is het wel Hazes. Misschien was hij zelfs wel een beetje jaloers geweest op sommige liedjes.”

Kleurrijker

Over de hereniging vertelt Rox verder dat zij het gat in haar hart niet meer heeft gevoeld. Roxeanne ervaart meer geluk nu André in haar leven is: ,,Met hem bedoel ik dan zijn gezin. Als je elkaar dan weer hebt en ziet en zo’n fijne band met elkaar hebt, dan merk je dat het leven sowieso een stuk kleurrijker wordt.”

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JR. MONIQUEANDRÉ HAZES JUNIORANDRÉ HAZES SR.HAZESRACHEL HAZESROXEANNEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck