Duncan Laurence stapt in het huwelijksbootje

Duncan Laurence
Door: Eva Steins
05-10-2020

Het is een mooie dag voor Duncan Laurence: hij is ten huwelijk gevraagd door zijn vriend! Duncan trouwt zijn vriend Jordan Garfield en deelt een foto van de ring op Instagram.

Relatie

Duncan en zijn vriend Jordan hebben hun liefde een tijdje verborgen weten te houden. Begin dit jaar onthulde Duncan dat hij de liefde weer gevonden had, maar was het een verrassing wie de gelukkige was. Al snel kwam men erachter dat het om Engelse songwriter Jordan Garfield ging. Jordan deelde veel foto’s van Duncan en verklapte daarmee hun relatie.

Aanzoek

Op Instagram laat Jordan weten dat hij de gelukkigste man op aarde is. Hij is op één knie gegaan voor Duncan, zo vertelt hij gelukzalig.

,,Voor de mensen die ik weinig gesproken heb de laatste tijd. Ik ben de gelukkigste man op aarde. Ik vroeg @itsduncanlaurence om met mij te trouwen en hij zei ja. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in mijn leven. Ik ga de meest aardige, slimme, oprechte, getalenteerde en knappe man trouwen. En hij is ook nog eens mijn beste vriend.”

Beeld: screenshot Instagram

Ook Duncan bevestigt het nieuws en laat een foto van de verlovingsring zien op zijn Instagram stories.

Beeld: screenshot Instagram

Daten

Duncan en zijn ex-vriend Gerco zetten vlak na zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival een punt achter hun relatie. Daarna heeft Duncan een tijdje gedate met een bekende Nederlander, die we kennen van Wie is de Mol?

Aan Privé vertelde Duncan dat hij een tijdje aan het daten was met oud-Mol Thomas Cammaert. Dit bevestigde de acteur aan Shownieuws, maar hij liet weten dat het niet werkte tussen de twee.

LEES OOK:

Ronnie Flex en Duncan Laurence jureren Junior Songfestival

Meer DenD