Echtgenoot Chris Wood steunt Melissa Benoist

Door: DitjesDatjes
29-11-2019

Chris Wood staat vierkant achter zijn vrouw Melissa Benoist. De actrice deelde eerder deze week een video waarin ze vertelde over het huiselijk geweld door een ex waar ze een tijdlang slachtoffer van is geweest.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Fijne Thanksgiving! Ik zoen vandaag mijn vrouw en hou haar heel stevig vast. De hele dag. En elke dag. Hoe toon jij liefde?”, aldus de acteur, die net als Melissa te zien is in serie Supergirl. Chris, die in september met Melissa trouwde, sloot zijn tweet af met de hashtag #IStandWithMelissa, die eerder deze week ook door collega’s is gebruikt om hun steun aan de actrice te laten blijken.

Onder meer Ali Adler, een van de bedenkers van Supergirl, liet van zich horen. “Als dit Supergirl kan overkomen, dan kan het iedereen overkomen. Ik ben zo trots dat Melissa het heeft aangedurfd dit aan te kaarten.” Riverdale-actrice Lili Reinhart deelde de post van Melissa en schreef daarbij: “Ik ben zo geraakt door haar durf en kracht om deze ervaring te delen. Deel dit bericht, praat hier met je familie over, ga dit onderwerp niet uit de weg.”

Verwondingen

In een veertien minuten durende video vertelde Melissa eerder deze week onder meer over een incident waarbij haar ex een telefoon in haar gezicht gooide, en daarmee haar neus brak en oog beschadigde. Omdat ze de volgende dag opnames had, verzonnen haar toenmalige partner en de actrice een verhaal om haar verwondingen te verklaren. Ze zegt ook audities en werkaanbiedingen te hebben afgeslagen, omdat haar ex niet wilde dat ze scènes opnam waarin ze met andere mannen zoende of flirtte.

De actrice noemde geen naam in de video, maar vertelde wel dat de man om wie het gaat jonger is dan zij. Op social media werd daardoor al snel een link gelegd naar haar ex-man Blake Jenner. De acteur uit onder meer Glee en Netflix-serie What/If is vier jaar jonger dan zijn voormalig echtgenote.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD