Edvard Niessing is gedumpt en hij weet niet waarom

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

De vlam is uit de pan voor Milika Peterzon. Zij viel als een blok voor collega Edvard Niessing deze zomer. Na twee maanden was het een overkill aan Edvards-liefde die de relatie fataal werd.

Foto’s verwijderen

Gisteren werd bekend dat Milika het uit had gemaakt. Edvard (69) en Milika (55) verwijderden meteen allebei alle foto’s en herinneringen aan hun zomerromance van hun Facebook-pagina. Aan Edvard Niessing ligt het niet. Na de nodige teleurstellingen dacht hij in Milika de liefde gevonden te hebben waar hij zo naar zocht. Aan Privé vertelt hij dat het niet aan de leeftijd, het aanpassen of de medische problemen rond Milika lag.

Donderslag bij heldere hemel

„Dat was het allemaal niet”, zegt Edvard verdrietig. „Het is een hard gelag voor me. We zaten vorige week bij Milika thuis op de bank. We hadden een leuke avond, dacht ik. Maar ineens vertelde ze dat het voor haar allemaal toch niet was wat ze zich had voorgesteld.

’Mijn gevoelens voor je zijn weg, en dat spijt me,’ zei ze. Dat kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel. De grond sloeg onder m’n voeten weg. Zó overviel het me. Ik had steeds gedacht dat deze relatie gewoon niet fout kón gaan, zo goed voelde het en zoveel hield ik van haar.” Maar Milika was duidelijk: het gevoel was weg.

Begrip

Het lijkt wel alsof de trambestuurder niet weet waar hij het zoeken moet.  „Ze heeft de laatste jaren natuurlijk het een en ander te verduren gehad. Daar wilde ik haar bij helpen. Elk mens heeft een zonnige kant en een schaduwzijde. Als je samenleeft, dan ben je eerlijk tegen elkaar. Er waren weleens wat botsinkjes geweest, ook omdat je aan elkaar moet wennen. Maar niks onoverkomelijks!”

Twee fantastische maanden

,,We hebben dan ook twee fantastische maanden en een heerlijke vakantie gehad, ik kan niet anders zeggen. Maar wat er nu precies is voorgevallen dat ze zo resoluut de deur dicht doet? Ik kan er niet echt een vinger op leggen.”

Enorm down

Zelfs wat beteuterd vervolgt Edvard: „Ik kan haar toch niet dwingen om van me te houden. Maar je mag best weten dat ik enorm down ben. Kapot van ellende. Ik had me er zoveel van voorgesteld. Misschien heb ik daarom zelfs wel tevéél gewild en ook gegeven. Misschien waren de aandacht en liefde die ik gaf too much, te overdadig.”

Een nieuwe kans

Hij blijft ondanks deze klap hoop houden en meent te weten waar het bij hem aan zou kunnen schorten. „Ik heb ooit eerder een relatie gehad met iemand die zei: ’Edvard, you’re killing me with this love.’ Dat zou ook nu zomaar het geval kunnen zijn. Een overkill aan liefde, dat is niet goed, natuurlijk. Maar ik heb nog hoop. Misschien dat ze op haar beslissing terugkomt. Ik zou ons zo graag een nieuwe kans geven.

Tags

EDVARD NIESSINGMILIKA PETERZON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie