Een grote verzoening in Amerika? Monique reist André achterna

Grote verzoening tussen André en Monique in New York?
Door: Charlotte Wijnen
05-04-2022

André is vorige week vertrokken naar New York om te filmen voor zijn documentaire. Daar krijgt hij speciaal bezoek, want ook Monique en kleine Dré zijn die kant op gevlogen.

André reist af naar verschillende steden in Amerika, waar hij wordt gevolgd door een cameraploeg die een documentaire over zijn leven maakt. Na weer even terug te zijn geweest in Nederland, keerde hij vorige week weer terug naar Amerika om New York te bezoeken.

Mét de geluidsman van André

Maar naast zijn cameraploeg, heeft André dit keer ook bezoek mogen ontvangen. Monique is samen met zoontje Dré en de geluidsman van André afgereisd naar New York. ,,Zij werden door een spion gezien op Schiphol en vervolgens zijn ze door meerdere spionnen in het vliegtuig gespot”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Omdat André daar al een week zit én omdat zijn geluidsman met Monique mee is gegaan, is niet alleen de kans groot dat zij en kleine Dré een rol gaan spelen in de documentaire, maar ligt er ook een grote verzoening op de loer.

Verzoening in Amerika?

,,Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, bevestigt Monique op Instagram. ,,Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

In Amerika zullen André en Monique dan ook uitzoeken of ze weer als gezin verdergaan. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Meer DenD