Eindelijk een koninklijke verloving?

Prins Harry
Door: DitjesenDatjes
22-08-2017

Prins Harry en Meghan Markle hebben ruim een jaar verkering, maar toch heeft Harry zijn vriendin nog niet ten huwelijk gevraagd….of wel?

Canada

In november bevestigde het Britse koningshuis de relatie tussen de prins en Meghan, en sindsdien zijn de Britten hevig aan het speculeren. Zo zouden ze volgens sommige al samenwonen. Toch woont de Canadese Meghan officieel nog in Toronto. Ze vliegt regelmatig heen en weer, soms zelfs voor één dag.

Ook beweren sommige Britten dat Harry en Meghan al verloofd zijn, en dat het nieuws van hun verloving alleen nog naar buiten hoeft te komen. Harry zou Meghan tijdens hun vakantie in Afrika hebben gevraagd. Alleen als het nieuws van hun verloving vanuit Kensington Palace komt, is het zeker dat ze verloofd zijn. Daar woont Harry op dit moment.

Prinses Diana

Een eventuele reden voor het verzwijgen van de verloving kan de aandacht voor het overlijden van Diana zijn. De moeder van Harry is twintig jaar geleden overleden, en op dit moment is er wereldwijd veel media-aandacht voor haar dood. Een eventuele verloving zou de aandacht naar Harry verschuiven. Toch denken Britse royaltywatchers dat koningin Elizabeth juist de aandacht van het overlijden van haar ex-schoondochter wil verleggen.

Meghan is actrice en speelt onder andere in de serie Suits en Castle. Ook had ze rolletjes in de films Rememer Me en Horrible Bosses. De twee ontmoette elkaar in Toronto, tijdens een wedstrijd voor veteranen.
Markle is in 2011 al eens getrouwd. Toen zei ze het ja-woord tegen producer Trevor Engelson. Of dit problemen gaat opleveren als Meghan en Harry echt gaan trouwen is niet duidelijk.

Meer DenD