Eloise in de wolken: ‘Moeder Laurentien heeft hem al ontmoet’

Eloise|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Eloise doet een boekje open over haar liefdesleven. De gravin onthult iemand op het oog te hebben met wie ze ‘het gewoon gezellig heeft’. Zelfs Laurentien heeft de mysterieuze jongen al ontmoet…

Openhartig

Eloise was te gast in een interview voor Youtube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. In deze serie gaan gasten met de billen bloot, want ze weten van tevoren niet welke vragen hun worden gesteld. Een moedige zet van Eloise, die als enige lid van het Koninklijk huis mee heeft gedaan aan een interview waarvan de vragen vooraf niet bekend waren.

LEES OOK:

Constantijn en Laurentien vinden roken Eloise dom

Dateleven

De interviewer valt meteen met de deur in huis: hij vraagt Eloise hoe haar liefdesleven ervoor staat. Eloise wordt zichtbaar ongemakkelijk en begint te lachen. Ze beantwoordt de vraag met: ,, Ik ben niet echt aan het daten, op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”. Ook zegt zij dat de twee nog niet officieel een relatie hebben: ,,Ik heb geen vriendje.”

Geen type

Hoe ziet deze mysterieuze jongen er dan uit? Eloise laat er niets over los, maar vertelt wel wat haar type is: ,, Want ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, blond haar, kakker, dus ik heb echt geen type.”. Eloise geeft aan innerlijk veel belangrijker te vinden dan het uiterlijk: „Het kan je echt maken of kraken  Je moet respect hebben, lief voor anderen zijn, humor hebben. En je moet leuk kunnen praten”.

Als Robbert haar vraagt of ze het niet gek vindt om hem aan familieleden zoals oma Beatrix voor te stellen, reageert Eloise: ,, Ik hoop dat het niet raar is voor hem.”

Toekomst

Eloise neemt een voorbeeld aan haar ouders als het aankomt op relaties, vertelt zij: Ze zijn zó open-minded. Ik kijk naar ze op. Later wil ik een zelfde soort relatie als die van hen.” . Kinderen staan voor de 18-jarige voorlopig nog niet op de planning, maar ze wil ze wel graag. “Twee of zo”, vertelt ze. “Ik kijk gewoon wat het leven me brengt, ik zie het wel gebeuren.”

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISELAURENTIENPRINS CONSTANTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck