Eloise onthult: ‘Ik had corona’

Eloise van Oranje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Eloise van Oranje heeft wat op te biechten. De gravin onthult dat zij eerder besmet was met het coronavirus…

Eind vorig jaar kwam de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien zwaar onder vuur te liggen nadat zij zich niet aan de corona maatregelen hield. Ze plaatste een foto online waarop zij met vrienden poseerde, zonder anderhalve meter afstand te houden. De reacties onder haar foto waren niet mals: mensen spraken van schande dat de gravin zich niet aan de regels hield.

Studentenleven

Eloise onthult in de podcast FOMOFIEL dat haar studentenleven een oorzaak van haar besmetting was. Nu zij op de Amsterdamse hotelschool zit komt zij veel in contact met medestudenten.

Eloise, die eerder toegaf niet vies te zijn van een feestje, keek enorm uit naar haar wilde studententijd. Corona gooide echter roet in het eten, maar de gravin vermaakt zich alsnog uitstekend.

,,Het is het beste ooit”, laat ze weten. ,,Ik ontmoet zoveel leuke mensen. Ik deel een kamer met iemand, maar dat gaat heel makkelijk.”

Klachten

Eloise ontmoet zó veel mensen dat ze al meerdere keren in quarantaine moest, vertelt zij. De gravin laat weten al drie keer in quarantaine te hebben gezeten, waarvan ze één keer zelf ook besmet bleek met het virus.

,,Ik wist niet eens dat ik het had”, biecht de gravin op. ,,Maar ik had voor de zekerheid getest en toen was ‘ie positief.”

Veel last heeft Eloise niet gehad van haar besmetting. ,,Ik voelde me niet slecht, niet eens hoofdpijn of buikpijn.”

LEES OOK:

Eloise vertelt openhartig over breuk met vriendje

Tags

CORONAELOISE VAN ORANJEPRINS CONSTANTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck