Emotionele dag voor Gordon

Door: Ditjes en Datjes
11-10-2020

Gordon heeft het enorm zwaar vandaag. Zijn moeder Marie is precies tien jaar geleden overleden. Op Instagram lucht hij zijn hart aan zijn volgers.

Memorabel

,,Vandaag precies 10 jaar geleden maar voelt als gisteren, helemaal nu” begint Gordon in zijn bericht met drie memorabele foto’s van zijn moeder. ,,Onuitwisbare mooie herinneringen aan haar grappen en grollen. Haar droomwens om naar Las Vegas te gaan uit laten komen en haar legendarische bezoek aan Moskou waar ze mij supporte met ‘Shine”’ aldus de emotionele zanger.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gemis

,,Mijn mama was er een met een handleiding maar wat heb ik haar meer dan ooit nodig” vervolgt hij. ,,Volgens mij heeft ze me weer gered twee weken geleden, dat weet ik wel zeker. Dus vandaag zal ik stil zijn, weer kind zijn om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis. Forever.” En hij sluit zijn bericht af met emotionele hashtags.

Beschermengel

De presentator ontvangt ontzettend veel steunbetuigingen. Zo reageert zijn broer Johnny met een hartje. En Wendy van Dijk schrijft: ,,Dat heeft ze je zeker… Je beschermengel. Je lieve bijzondere mama. Denk aan jou.”

Meer DenD