Emotionele dag voor Marco Borsato

Door: Molly Baas
14-08-2018

Vandaag is een heftige dag voor Marco Borsato. Op deze dag zou zijn vader Roberto Borsato jarig zijn geweest. Robert is negen jaar geleden overleden. Marco post een emotioneel bericht op zijn Instagram: ,,Lieve papa vandaag is het weer je verjaardag en soms is dat gemis dragelijk maar nu vandaag doet met me zeer! Ik mis je ook al was ik bij leven je ook vaak kwijt.
Vandaag drink ik een glas goede Italiaanse wijn om te vieren dat ik met trots je achternaam draag en zo ook je kleinkinderen. “

In het Italiaans staat er alsnog bij hoe trots hij is op zijn achternaam.

Als kind was Marco Borsato vervreemd van zijn vader: Toen moeder Mary en Roberto scheidden verhuisden zij en kleine Marco terug naar Nederland. Eenmaal hier groeide hij op in Alkmaar.Op latere leeftijd verbeterde de band tussen Marco en Roberto.  In eerste instantie zong Marco ook Italiaanse nummers, maar al snel veranderde zijn liedjes naar alleen Nederlands.

Onlangs was het weer even schrikken voor Marco, omdat zijn moeder Mary in het ziekenhuis was opgenomen. De bladen spraken over een serieuze ziekte bij de moeder en bruidsjurk-verkoopster. Maar Marco gaf een statement om wat helderheid te geven. Mary Borsato brak in april haar schouder bij een val in het pand van haar bruidsmodezaak. De infectie ontstond onlangs toen pennen uit haar schouder zijn gehaald, meldt RTL Boulevard. ,,Die heeft daar oorlog veroorzaakt”, laat Marco weten, maar Mary is er met wat antibiotica bovenop gekomen.

Meer DenD