Emotionele oproep aan Max Verstappen van ongeneeslijk zieke fan

Emotionele oproep aan Max Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een ongeneeslijk zieke fan heeft een emotionele oproep aan Max Verstappen gedaan. De fan lijdt aan Duchenne spierdystrofie, een zeldzame spierziekte. ,,Zijn grootste wens is om Max Verstappen te ontmoeten.”

De ziekte waar de 32-jarige Steven aan lijdt treft ongeveer 1 op de 3500 mensen. Het is een ernstige erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt. Op den duur kunnen de aangetaste spieren niet meer gebruikt worden.

Elke dag een ander F1 t-shirt

Steven is nu rolstoelafhankelijk en zit aan een beademingsapparaat waardoor hij beter kan ademen. Het leven van de man bestaat uit gamen op de Xbox en Formule 1 kijken.

,,Steven is een enorme Formule 1-fan en draagt elke dag een ander F1 t-shirt. Hij doet onderzoek naar technische gegevens over de F1-auto’s en hoe de coureurs trainen om hun lichaam in conditie te houden”, schrijft organisatie The Genies Wish.

Grootste wens

De organisatie helpt mensen die ziek zijn bij het uitkomen van hun wensen. ,,De wens van Steven is om Max Verstappen te ontmoeten. Hij leeft voor de Formule 1; het is zijn grootste passie, dus het ontmoeten van een F1-coureur zou een wens zijn die uitkomt.”

The Genies Wish hoopt met de oproep de wens van Steven uit te laten komen. Bij de oproep heeft de organisatie een foto van Steven geplaatst, waarop te zien is dat hij groot fan is van de F1-coureur.

Tags

EMOTIONEELMAX VERSTAPPENONGENEESLIJKOPROEPWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck