Enzo Knol en Dee toch weer samen

159

Enzo Knol en Dee zijn weer bij elkaar! In september verkondigde het stel, dat toen vier jaar bij elkaar was, uit elkaar te gaan. Volgens de vlogger misten de twee elkaar te erg.

Solo

In een vlog die gister online kwam vertelt Enzo het volgende:  ,,We waren solo Dee en solo Enzo, maar nu weer Dee en Enzo samen. We voelen ons weer supergoed.” Eind november gingen er al geruchten dat het populaire koppel weer samen zou zijn. Enzo postte namelijk een vlog waarin hij vertelde samen met Dee op vakantie te zijn in Spanje! In het filmpje was te zien dat ze het erg gezellig hadden samen.

De reden waarom het uit is gegaan is niet bekend. Veel volgers dachten dat het kwam omdat één van de twee misschien wel vreemd was gegaan. Dat is niet waar, zegt het stel in de vlog. Waarom dan wel, willen ze niet zeggen want “er zijn ook dingen die we niet voor de camera laten zien”, zegt Enzo.

 

Huilen

Toen het in september bekend werd dat Dee en Enzo niet langer een relatie hadden vonden vooral veel jonge volgers dat erg. Dee komt veel voor in de vlogs van Enzo en ook zijn ze duidelijk aanwezig op elkaars Instagramaccount. De vlog waarin het stel vertelt uit elkaar te gaan heeft de naam ‘Het is voorbij”, en te zien zijn een betraande Dee en een verdrietige Enzo. Veel mensen reageerden op de vlog met het nieuws dat ze hadden gehuild toen ze het keken. Het is voor al die jonge volgers dus misschien wel een opluchting het stel weer gelukkig te zien.

They call it true love I guess ❤️

A post shared by Dee (@everydee) on