Erica reageert op ruzie Nadège

Door: Lies Jansen
27-06-2020

Het ontslag van huishoudster Nadège heeft voor enorm wat ophef gezorgd. Nadège die met regelmaat in de SBS6-serie ‘Chateau Meiland’ te zien was, publiceerde een nogal een verhit bericht op Facebook. Zo vertelde Nadège dat de ,,ongevoelige’’ familie haar had ontslagen, omdat ze niets deed. Ook gaf ze aan dat de familie achter de schermen veel minder gezellig is. Nu reageert Erica Meiland via Shownieuws op dit bericht.

‘Gewoon gelul’

Nadège is vrijdagochtend langsgegaan bij de familie om verhaal te halen. ,,Een moeizaam gesprek”, aldus Erica. Kwart over acht s’morgens de dag na een mail van de familie, stond de boze Nadège al op de stoep. ,, Ze zei weer hetzelfde. Dat ze haar contract wil respecteren, dat dat moet in Frankrijk. Dat is gewoon gelul natuurlijk”, vertelt Erica. 

Wel of geen salaris

In de mail stond wat Nadège en de familie Meiland afgelopen week hadden besproken. Zo lang er nu geen werk is, zal er geen werk zijn voor de huishoudhulp. En over salaris hoeft de oud-werkneemster zich ook geen zorgen te maken: ,,Daarin heb ik ook gezegd dat ze haar salaris gewoon nog krijgt. Ik heb eronder gezet, want het blijft natuurlijk lastig met die taal, dat ik het wel hoor als jij het anders hebt begrepen.”

‘Geniet ervan’

Tijdens het gesprek op vrijdagochtend hield Nadège voet bij stuk: ,, Ze wil dus alleen maar de kamers en het petit déjeuner (ontbijt) doen. Dus we zeiden: ja, dan blijft het toch gewoon zo. Dan hebben wij geen werk voor jou. Dus dan moet je gewoon maar thuisblijven. En je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”

Inzamelingsactie

Eerder deze maand startte een enorme hoeveelheid fans een inzamelingsactie voor Nadège. Zij vreesden al dat de huishoudster binnen zeer aanzienlijke tijd zonder werk zou komen te zitten. Nadège riep toen op dat iedereen moest stoppen met het opsturen van geld.

Meer DenD