Eva Jinek emotioneel door hormonen

Door: DitjesenDatjes
30-05-2018

Eva Jinek barst de laatste weken steeds vaker in huilen uit. De journalist noemt zichzelf ‘labiel’ en zegt dat ze heel snel volschiet.

Projectielen

Dat komt door de zwangerschapshormonen. ,,Als iemand me een zielig verhaal vertelt, schiet ik vol”, zegt ze tegen Gijs Staverman op NPO Radio 2. Ook krijgt ze steeds vaker de slappe lach, waardoor ook de tranen over haar wangen lopen. ,,Soms schieten de tranen als projectielen uit mijn ogen en tijdens mijn vakantie moest ik twee keer een restaurant uit lopen om af te koelen.”

Nog een andere bijwerking is dat ze veel minder energie heeft dan voor haar zwangerschap. Eva vertelt aan Gijs Staverman dat ze nog maar ‘een kwart van haar energie heeft.’

Schoppen

Gelukkig geniet Eva wel enorm van haar eerste zwangerschap. ,,Dat schoppen is een van de bijzonderste dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt”, vertelt ze. ,,Ik voel ook liefde. Ik heb me in eerste instantie niet geconcentreerd op dat gevoel, omdat ik wilde dat de baby eerst groter zou worden. Je wilt toch weten of het goed gaat met je kindje. Nu beweegt de baby zonder dat ik er iets mee te maken heb. En je kan het ook zien aan de buitenkant.”

In maart maakte Eva bekend dat ze zwanger is, en rond september is ze uitgerekend. Het is het eerste kindje voor Eva en haar vriend Dexter van der Voorn.

Meer DenD